Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Lüneburg

Weer Sleeswijk-Holstein Weer Region Weser-Ems Weer Bremen Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Saksen-Anhalt Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Sleeswijk-Holstein Weer Region Weser-Ems Weer Hamburg Weer Bremen Weer Brandenburg Weer Region Hannover Weer Region Braunschweig
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Lüneburg LüneburgLüneburg Cuxhaven CuxhavenCuxhaven Buxtehude BuxtehudeBuxtehude Osterholz-Scharmbeck Osterholz-ScharmbeckOsterholz-Scharmbeck Soltau SoltauSoltau © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Buxtehude, 30.09.2020

Op dinsdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Cuxhaven, 30.09.2020

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Lüneburg, 30.09.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in vrij zonnig. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Osterholz-Scharmbeck, 30.09.2020

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Soltau, 30.09.2020

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuiden.