Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Weser-Ems

Weer Sleeswijk-Holstein Weer Bremen Weer Bremen Weer Nederland Weer Region Lüneburg Weer Region Hannover Weer Noord-Rijnland-Westfalen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Wilhelmshaven WilhelmshavenWilhelmshaven Borkum BorkumBorkum Norderney NorderneyNorderney Wangerooge WangeroogeWangerooge Wittmund-Webershausen Wittmund-WebershausenWittmund-Webershausen Ostrhauderfehn OstrhauderfehnOstrhauderfehn Lingen LingenLingen Emstek EmstekEmstek © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Borkum, 27.09.2020

Op zondag is het overdag langere tijd bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds laat zet veranderlijk bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde oostenwind.

Weer in Emden-Flugplatz, 27.09.2020

Op zondag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De noordenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.

Weer in Emstek, 27.09.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Lingen, 27.09.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Norderney, 27.09.2020

Op zondag is het bewolkt, maar overwegend droog. In de nacht voor maandag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige noordoostenwind.

Weer in Ostrhauderfehn, 27.09.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De avond laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Wangerooge, 27.09.2020

Op zondag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige, tijdens windstoten stormachtige oostenwind Hij neemt in de namiddag af, waait dan zwak en draait naar het noordoosten.

Weer in Wilhelmshaven, 27.09.2020

Op zondag is het veranderlijk bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, in de namiddag zwak.

Weer in Wittmund-Webershausen, 27.09.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts gaat dit over in deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het oosten.