Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Dessau

Weer Brandenburg Weer Region Magdeburg Weer Saksen Weer Region Halle
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bitterfeld-Wolfen Bitterfeld-WolfenBitterfeld-Wolfen Wittenberg WittenbergWittenberg Jessen/Elster Jessen/ElsterJessen/Elster © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Bitterfeld-Wolfen, 10.07.2020

Op donderdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Jessen/Elster, 10.07.2020

Op donderdag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Wittenberg, 10.07.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke westenwind.