Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Dessau

Weer Brandenburg Weer Region Magdeburg Weer Saksen Weer Region Halle
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bitterfeld-Wolfen Bitterfeld-WolfenBitterfeld-Wolfen Wittenberg WittenbergWittenberg Jessen/Elster Jessen/ElsterJessen/Elster © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Bitterfeld-Wolfen, 21.02.2020

vrijdag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Jessen/Elster, 21.02.2020

Op vrijdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt. Tijdens de nacht voor zaterdag gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Wittenberg, 21.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.