Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Halle

Weer Saksen Weer Region Dessau Weer Saksen Weer Region Magdeburg Weer Thüringen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Halle (Saale) Halle (Saale)Halle (Saale) Querfurt QuerfurtQuerfurt Harzgerode HarzgerodeHarzgerode Osterfeld OsterfeldOsterfeld © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Halle-Trotha, 21.02.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Middags heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts verwachten we overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Harzgerode, 21.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De middag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Osterfeld, 21.02.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Querfurt, 21.02.2020

Op vrijdagochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt, maar meestal droog. De nacht brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het westen.