Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Halle

Weer Saksen Weer Region Dessau Weer Saksen Weer Region Magdeburg Weer Thüringen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Halle (Saale) Halle (Saale)Halle (Saale) Querfurt QuerfurtQuerfurt Harzgerode HarzgerodeHarzgerode Osterfeld OsterfeldOsterfeld © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Halle-Trotha, 10.08.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Harzgerode, 10.08.2020

Op zondag is het langere tijd zonnig. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Osterfeld, 10.08.2020

Op zondag is het de hele dag door zonnig. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Querfurt, 10.08.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.