Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Magdeburg

Weer Brandenburg Weer Thüringen Weer Region Dessau Weer Nedersaksen Weer Saksen Weer Region Halle
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ummendorf UmmendorfUmmendorf Gardelegen GardelegenGardelegen Magdeburg MagdeburgMagdeburg Genthin GenthinGenthin Wernigerode WernigerodeWernigerode Harzgerode HarzgerodeHarzgerode © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Gardelegen, 10.08.2020

Op zondag is het langere tijd zonnig. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Genthin, 10.08.2020

Op zondag is het langere tijd zonnig. 's Avonds gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Harzgerode, 10.08.2020

Op zondag is het langere tijd zonnig. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Magdeburg, 10.08.2020

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Ummendorf, 10.08.2020

Op zondag is het de hele dag door zonnig. De late avond dient zich redelijk bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Wernigerode, 10.08.2020

Op zondag is het langere tijd zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.