Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Region Magdeburg

Weer Brandenburg Weer Thüringen Weer Region Dessau Weer Nedersaksen Weer Saksen Weer Region Halle
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ummendorf UmmendorfUmmendorf Gardelegen GardelegenGardelegen Magdeburg MagdeburgMagdeburg Genthin GenthinGenthin Wernigerode WernigerodeWernigerode Harzgerode HarzgerodeHarzgerode © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Gardelegen, 21.02.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar grotendeels droog. De avond laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten krachtige westenwind, die 's nachts naar het zuidwesten draait.

Weer in Genthin, 21.02.2020

Op vrijdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.

Weer in Harzgerode, 21.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De middag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Magdeburg, 21.02.2020

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige westenwind.

Weer in Ummendorf, 21.02.2020

Op vrijdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Wernigerode, 21.02.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.