Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Baden-Württemberg

Weer Region Stuttgart Weer Beieren Weer Region Freiburg Weer Zwitserland Weer Region Freiburg Weer Frankrijk Weer Hessen Weer Zwitserland Weer Region Stuttgart Weer Hessen Weer Rijnland-Palts Weer Oostenrijk Weer Liechtenstein Weer Frankrijk Weer Region Tübingen Weer Saarland Weer Beieren Weer Region Freiburg Weer Region Karlsruhe
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Stuttgart StuttgartStuttgart Rastatt RastattRastatt Öhringen ÖhringenÖhringen Freiburg im Breisgau Freiburg im BreisgauFreiburg im Breisgau Ulm UlmUlm Feldberg im Schwarzwald Feldberg im SchwarzwaldFeldberg im Schwarzwald Konstanz KonstanzKonstanz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Feldberg im Schwarzwald, 30.01.2020

Op woensdag verwachten we geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait krachtig, tijdens windstoten krachtig uit het westen.

Weer in Freiburg im Breisgau, 30.01.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Karlsruhe, 30.01.2020

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met nu en dan lichte regen vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Konstanz, 30.01.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend brengt de rest van de dag bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De westenwind waait zwak, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Öhringen, 30.01.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het westen.

Weer in Rastatt, 30.01.2020

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Stuttgart-Wilhelma, 30.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De late avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Ulm, 30.01.2020

In de ochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. De tweede helft van de dag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.