Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Beieren

Weer Saksen Weer Baden-Württemberg Weer Tsjechië Weer Hessen Weer Region Schwaben Weer Liechtenstein Weer Saksen Weer Region Mittelfranken Weer Hessen Weer Region Oberfranken Weer Region Unterfranken Weer Region Oberpfalz Weer Zwitserland Weer Saksen-Anhalt Weer Region Niederbayern Weer Thüringen Weer Italië Weer Region Schwaben Weer Oostenrijk Weer Tsjechië Weer Baden-Württemberg Weer Region Oberbayern
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap München MünchenMünchen Neurenberg NeurenbergNeurenberg Würzburg WürzburgWürzburg Hof HofHof Augsburg AugsburgAugsburg Kempten KemptenKempten © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Augsburg, 24.02.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Middags heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Avonds verwachten we helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Hof, 24.02.2020

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Kempten, 24.02.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. In de namiddag gaat dit over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in München-Neuhausen, 24.02.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De namiddag dient zich hooguit licht bewolkt, verder zonnig aan. De late avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Nürnberg, 24.02.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Regensburg-Nord, 24.02.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Würzburg, 24.02.2020

Op maandagochtend is het nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.