Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Berlijn

Weer Brandenburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlin-Eiskeller Berlin-EiskellerBerlin-Eiskeller Berlin-Dahlem Berlin-DahlemBerlin-Dahlem Berlin-Tegel Berlin-TegelBerlin-Tegel Berlin-Adlershof Berlin-AdlershofBerlin-Adlershof Berlin-Wannsee Berlin-WannseeBerlin-Wannsee © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Berlin-Adlershof, 09.04.2020

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Berlin-Dahlem, 09.04.2020

Op donderdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds verwachten we nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Berlin-Eiskeller, 09.04.2020


Weer in Berlin-Tegel, 09.04.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Berlin-Wannsee, 09.04.2020

Op donderdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De in het begin nog matige noordwestenwind neemt af en waait nog zwak.