Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Berlijn

Weer Brandenburg
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlin-Eiskeller Berlin-EiskellerBerlin-Eiskeller Berlin-Dahlem Berlin-DahlemBerlin-Dahlem Berlin-Tegel Berlin-TegelBerlin-Tegel Berlin-Adlershof Berlin-AdlershofBerlin-Adlershof Berlin-Wannsee Berlin-WannseeBerlin-Wannsee © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Berlin-Adlershof, 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Avonds laat gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Berlin-Dahlem, 19.01.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De avond laat zich zien met soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Berlin-Eiskeller, 19.01.2020


Weer in Berlin-Tegel, 19.01.2020

Op zondag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Berlin-Wannsee, 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich afwisselend zonnig en bewolkt aan. De avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.