Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brandenburg

Weer Polen Weer Polen Weer Polen Weer Polen Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Polen Weer Berlijn Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Thüringen Weer Saksen Weer Saksen-Anhalt Weer Polen Weer Nedersaksen Weer Tsjechië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Perleberg PerlebergPerleberg Neuruppin NeuruppinNeuruppin Angermünde AngermündeAngermünde Wiesenburg WiesenburgWiesenburg Lindenberg LindenbergLindenberg Bad Liebenwerda Bad LiebenwerdaBad Liebenwerda Cottbus CottbusCottbus © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Angermünde, 30.01.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit westelijke richtingen.

Weer in Bad Liebenwerda, 30.01.2020

Op woensdag is het overdag vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Berlin-Tegel, 30.01.2020

Op woensdag is het overdag wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De nacht voor donderdag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Cottbus, 30.01.2020

Op woensdag is het overdag wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De nacht voor donderdag brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige westenwind.

Weer in Lindenberg, 30.01.2020

In de vroege ochtend is het wisselvallig met enkele regen- of sneeuwbuien. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De nacht laat zich zien met deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het westen.

Weer in Neuruppin, 30.01.2020

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt met enkele (onweers)buien aan. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Perleberg, 30.01.2020

Na het wisselend bewolkte weer met enkele lichte regenbuien van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Wiesenburg, 30.01.2020

Op woensdagochtend is het nog wisselvallig met enkele regen- of sneeuwbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De nacht brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westenwind waait matig, tijdens windstoten hard.