Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Brandenburg

Weer Polen Weer Polen Weer Polen Weer Polen Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Polen Weer Berlijn Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Thüringen Weer Saksen Weer Saksen-Anhalt Weer Polen Weer Nedersaksen Weer Tsjechië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Perleberg PerlebergPerleberg Neuruppin NeuruppinNeuruppin Angermünde AngermündeAngermünde Wiesenburg WiesenburgWiesenburg Lindenberg LindenbergLindenberg Bad Liebenwerda Bad LiebenwerdaBad Liebenwerda Cottbus CottbusCottbus © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Angermünde, 04.07.2020

Op zaterdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Bad Liebenwerda, 04.07.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Berlin-Tegel, 04.07.2020

Op zaterdag is het langere tijd wisselend bewolkt. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Cottbus, 04.07.2020

Op zaterdag is het langere tijd wolkeloos. In de namiddag gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Lindenberg, 04.07.2020

Op zaterdag is het de hele dag door grotendeels zonnig. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. ‘s Nacht is er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Neuruppin, 04.07.2020

Op zaterdag is het langere tijd wisselend bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Perleberg, 04.07.2020

zaterdag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Wiesenburg, 04.07.2020

Op zaterdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.