Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bremen

Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bremerhaven (MG) Bremerhaven (MG)Bremerhaven (MG) Delmenhorst DelmenhorstDelmenhorst Osterholz-Scharmbeck Osterholz-ScharmbeckOsterholz-Scharmbeck Bremen-Flughafen Bremen-FlughafenBremen-Flughafen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Bremen-Flughafen, 23.02.2020

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de nacht voor maandag gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De westenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Bremerhaven, 23.02.2020

Op zondag is het bewolkt met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind waait 's avonds krachtig, tijdens windstoten stormachtig en draait naar het westen.

Weer in Delmenhorst, 23.02.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De westenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Osterholz-Scharmbeck, 23.02.2020

Op zondag is het overdag bewolkt met lichte regen. De nacht voor maandag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.