Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bremen

Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bremerhaven (MG) Bremerhaven (MG)Bremerhaven (MG) Delmenhorst DelmenhorstDelmenhorst Osterholz-Scharmbeck Osterholz-ScharmbeckOsterholz-Scharmbeck Bremen-Flughafen Bremen-FlughafenBremen-Flughafen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Bremen-Flughafen, 07.04.2020

Op maandag is het overwegend nauwelijks bewolkt. In de komende nacht heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Bremerhaven, 07.04.2020

Op maandag is het overwegend nauwelijks bewolkt. In de komende nacht heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Delmenhorst, 07.04.2020

Op maandag is het de hele dag door grotendeels zonnig. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Osterholz-Scharmbeck, 07.04.2020

Op maandag is het meestal zonnig. In de nacht voor dinsdag heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.