Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bremen

Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bremerhaven (MG) Bremerhaven (MG)Bremerhaven (MG) Delmenhorst DelmenhorstDelmenhorst Osterholz-Scharmbeck Osterholz-ScharmbeckOsterholz-Scharmbeck Bremen-Flughafen Bremen-FlughafenBremen-Flughafen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bremen-Flughafen, 10.12.2019

Op dinsdag is het wisselend bewolkt. In de nacht voor woensdag heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Bremerhaven, 10.12.2019

Op dinsdag is het de hele dag door afwisselend bewolkt en zonnig. Tijdens de nacht voor woensdag gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin nog matige zuidenwind waait 's nachts vrij krachtig.

Weer in Delmenhorst, 10.12.2019

dinsdag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Osterholz-Scharmbeck, 10.12.2019

Op dinsdagochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer zonnig of licht bewolkt. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Op 's nachts zet er een zwakke wind uit zuidelijke richtingen op.