Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hamburg

Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Nedersaksen Weer Sleeswijk-Holstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hamburg-Veddel Hamburg-VeddelHamburg-Veddel Hamburg-Flughafen Hamburg-FlughafenHamburg-Flughafen Hamburg-Neuwiedenthal Hamburg-NeuwiedenthalHamburg-Neuwiedenthal © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Hamburg-Flughafen, 24.02.2020

Op maandagochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig en komt uit zuidelijke, later zuidwestelijke richtingen.

Weer in Hamburg-Neuwiedenthal, 24.02.2020

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Hamburg-Veddel, 24.02.2020

Op maandagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.