Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Hessen

Weer Baden-Württemberg Weer Baden-Württemberg Weer Beieren Weer Thüringen Weer Saarland Weer Saarland Weer Baden-Württemberg Weer Rijnland-Palts Weer Region Darmstadt Weer Saksen-Anhalt Weer Region Kassel Weer Beieren Weer Frankrijk Weer Region Gießen Weer Thüringen Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Darmstadt DarmstadtDarmstadt Frankfurt am Main Frankfurt am MainFrankfurt am Main Wiesbaden WiesbadenWiesbaden Gießen GießenGießen Bensheim BensheimBensheim Wasserkuppe WasserkuppeWasserkuppe © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken

Wolken Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Bensheim, 24.02.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Darmstadt, 24.02.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De zuidwestenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Frankfurt/Flughafen, 24.02.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Gießen, 24.02.2020

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Op 's avonds zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Wasserkuppe, 24.02.2020

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De in het begin nog matige westenwind waait 's avonds krachtig, tijdens windstoten stormachtig en draait naar het zuiden.

Weer in Wiesbaden-Auringen, 24.02.2020

Op maandagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.