Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren

Weer Polen Weer Polen Weer Polen Weer Denemarken Weer Polen Weer Sleeswijk-Holstein Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Polen Weer Brandenburg Weer Saksen-Anhalt Weer Nedersaksen Weer Sleeswijk-Holstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Schwerin SchwerinSchwerin Malchow MalchowMalchow Usedom UsedomUsedom Hiddensee-Dornbusch Hiddensee-DornbuschHiddensee-Dornbusch Wismar WismarWismar Rostock RostockRostock Boizenburg BoizenburgBoizenburg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Stroming

Stroming Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Boizenburg, 24.02.2020

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Hiddensee-Dornbusch, 24.02.2020

Op maandagochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De westen-, later zuidoostenwind waait vervolgens hard, tijdens windstoten storm, in de namiddag nog slechts matig.

Weer in Klink/Müritz, 24.02.2020

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rostock, 24.02.2020

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Schwerin, 24.02.2020

Op maandagochtend is het nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Usedom-Stadt, 24.02.2020

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De westenwind waait zwak tot matig.

Weer in Wismar, 24.02.2020

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.