Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Rijnland-Westfalen

Weer Nederland Weer Hessen Weer Baden-Württemberg Weer Baden-Württemberg Weer Luxemburg Weer Nederland Weer België Weer Region Düsseldorf Weer Hessen Weer Nedersaksen Weer Beieren Weer Region Detmold Weer Region Köln Weer Region Münster Weer Region Arnsberg Weer Rijnland-Palts
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Keulen KeulenKeulen Münster MünsterMünster Bochum BochumBochum Bielefeld BielefeldBielefeld Düsseldorf-Flughafen Düsseldorf-FlughafenDüsseldorf-Flughafen Kahler Asten Kahler AstenKahler Asten Bad Lippspringe Bad LippspringeBad Lippspringe © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Bad Lippspringe, 24.02.2020

In de ochtend is het eerst nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidwestenwind waait 's avonds steeds meer matig.

Weer in Bielefeld, 24.02.2020

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Bochum-Harpen, 24.02.2020

In de ochtend is het eerst nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Düsseldorf-Flughafen, 24.02.2020

Op maandagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin nog matige zuidoostenwind waait 's avonds vrij krachtig, tijdens windstoten hard en draait naar het zuidwesten.

Weer in Kahler Asten, 24.02.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig en komt uit westelijke, later zuidelijke richtingen.

Weer in Köln/Bonn-Flughafen, 24.02.2020

Op maandagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Op 's avonds zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Münster/Westfalen, 24.02.2020

Na het overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer van de ochtend zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.