Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Rijnland-Westfalen

Weer Nederland Weer Hessen Weer Baden-Württemberg Weer Baden-Württemberg Weer Luxemburg Weer Nederland Weer België Weer Region Düsseldorf Weer Hessen Weer Nedersaksen Weer Beieren Weer Region Detmold Weer Region Köln Weer Region Münster Weer Region Arnsberg Weer Rijnland-Palts
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Keulen KeulenKeulen Münster MünsterMünster Bochum BochumBochum Bielefeld BielefeldBielefeld Düsseldorf-Flughafen Düsseldorf-FlughafenDüsseldorf-Flughafen Kahler Asten Kahler AstenKahler Asten Bad Lippspringe Bad LippspringeBad Lippspringe © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Bad Lippspringe, 23.10.2020

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Bielefeld, 23.10.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Bochum-Harpen, 23.10.2020

Op vrijdag is het langere tijd grijs, maar overwegend droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds verwachten we onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Düsseldorf-Flughafen, 23.10.2020

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Kahler Asten, 23.10.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Köln/Bonn-Flughafen, 23.10.2020

Op vrijdagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Münster/Westfalen, 23.10.2020

Op vrijdag is het overdag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds is er nauwelijks bewolkt of helder weer. 's Nachts zet redelijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.