Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saksen-Anhalt

Weer Brandenburg Weer Berlijn Weer Thüringen Weer Berlijn Weer Brandenburg Weer Region Magdeburg Weer Region Dessau Weer Region Halle Weer Saksen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aschersleben AscherslebenAschersleben Seehausen SeehausenSeehausen Gardelegen GardelegenGardelegen Magdeburg MagdeburgMagdeburg Brocken BrockenBrocken Mücheln (Geiseltal) Mücheln (Geiseltal)Mücheln (Geiseltal) Wittenberg WittenbergWittenberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Aschersleben, 21.10.2020

Op woensdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Brocken, 21.10.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 12.

Weer in Gardelegen, 21.10.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Magdeburg, 21.10.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Mücheln (Geiseltal), 21.10.2020

Op woensdag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De namiddag dient zich deels bewolkt, deels ook zonnig aan. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidenwind op.

Weer in Seehausen, 21.10.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag verwachten we geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Wittenberg, 21.10.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Avonds heerst er meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.