Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saksen-Anhalt

Weer Brandenburg Weer Berlijn Weer Thüringen Weer Berlijn Weer Brandenburg Weer Region Magdeburg Weer Region Dessau Weer Region Halle Weer Saksen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aschersleben AscherslebenAschersleben Seehausen SeehausenSeehausen Gardelegen GardelegenGardelegen Magdeburg MagdeburgMagdeburg Brocken BrockenBrocken Mücheln (Geiseltal) Mücheln (Geiseltal)Mücheln (Geiseltal) Wittenberg WittenbergWittenberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Stroming

Stroming Europa

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Aschersleben, 11.07.2020

Op zaterdag is het langere tijd wolkeloos. De namiddags brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Brocken, 11.07.2020

In de vroege ochtend is het mistig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait matig tot vrij krachtig en komt uit noordwestelijke richtingen.

Weer in Gardelegen, 11.07.2020

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt. De avond laat zich zien met deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Magdeburg, 11.07.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Mücheln (Geiseltal), 11.07.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Seehausen, 11.07.2020

Op zaterdag is het afwisselend zonnig en bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Wittenberg, 11.07.2020

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.