Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saksen-Anhalt

Weer Brandenburg Weer Berlijn Weer Thüringen Weer Berlijn Weer Brandenburg Weer Region Magdeburg Weer Region Dessau Weer Region Halle Weer Saksen Weer Nedersaksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aschersleben AscherslebenAschersleben Seehausen SeehausenSeehausen Gardelegen GardelegenGardelegen Magdeburg MagdeburgMagdeburg Brocken BrockenBrocken Mücheln (Geiseltal) Mücheln (Geiseltal)Mücheln (Geiseltal) Wittenberg WittenbergWittenberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Vliegweer

Vliegweer Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Aschersleben, 26.01.2020

Op zaterdag is het overdag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds is er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet wisselend bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Brocken, 26.01.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in vrij zonnig. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De westenwind waait matig tot vrij krachtig.

Weer in Gardelegen, 26.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds laat heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Magdeburg, 26.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in vrij zonnig. De nacht brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Mücheln (Geiseltal), 26.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond laat zich zien met grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Seehausen, 26.01.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De middag laat zich zien met geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Wittenberg, 26.01.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.