Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saksen

Weer Sachsen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dresden DresdenDresden Görlitz GörlitzGörlitz Oderwitz OderwitzOderwitz Leipzig LeipzigLeipzig Plauen PlauenPlauen Chemnitz ChemnitzChemnitz Fichtelberg FichtelbergFichtelberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Chemnitz, 05.07.2020

Op zaterdag is het langere tijd aanhoudend zonnig. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.

Weer in Dresden-Flughafen, 05.07.2020

Op zaterdag is het langere tijd aanhoudend zonnig. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Fichtelberg, 05.07.2020

Op zaterdag is het langere tijd meestal zonnig. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige westenwind.

Weer in Görlitz-Flugplatz, 05.07.2020

Op zaterdag is het de hele dag door aanhoudend zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Leipzig-Stadtwerke, 05.07.2020

Op zaterdag is het de hele dag door meestal zonnig. De late avond dient zich grijs, maar overwegend droog aan. ‘s Nacht heerst er dan wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Oderwitz/Dorf, 05.07.2020


Weer in Plauen, 05.07.2020

Op zaterdag is het overdag aanhoudend zonnig. 's Avonds is er licht bewolkt weer. 's Avonds laat zet bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.