Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Saksen

Weer Sachsen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dresden DresdenDresden Görlitz GörlitzGörlitz Oderwitz OderwitzOderwitz Leipzig LeipzigLeipzig Plauen PlauenPlauen Chemnitz ChemnitzChemnitz Fichtelberg FichtelbergFichtelberg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Chemnitz, 25.01.2020

Na het grijze, maar overwegend droge weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Dresden-Flughafen, 25.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. In de namiddag heerst er vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Fichtelberg, 25.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een matige tot vrij krachtige wind uit westelijke richtingen.

Weer in Görlitz-Flugplatz, 25.01.2020

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Leipzig-Stadtwerke, 25.01.2020

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Oderwitz/Dorf, 25.01.2020


Weer in Plauen, 25.01.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Middags gaat dit over in meestal zonnig. De avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.