Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Sleeswijk-Holstein

Weer Nedersaksen Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Bremen Weer Nedersaksen Weer Bremen Weer Nedersaksen Weer Hamburg Weer Brandenburg Weer Mecklenburg-Voor-Pommeren
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap List ListList Helgoland HelgolandHelgoland Itzehoe ItzehoeItzehoe Husum HusumHusum Glücksburg-Meierwik Glücksburg-MeierwikGlücksburg-Meierwik Quickborn QuickbornQuickborn Lübeck LübeckLübeck © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Glücksburg-Meierwik, 24.02.2020

Op maandagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin nog matige westenwind waait 's nachts vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig en draait naar het zuidoosten.

Weer in Helgoland-Südhafen, 24.02.2020

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt. In de namiddag heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De westenwind neemt 's nachts toe, bereikt een sterkte van 7 en draait naar het zuidoosten.

Weer in Husum, 24.02.2020

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Itzehoe-Flugplatz, 24.02.2020

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Kiel-Holtenau, 24.02.2020

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in List/Sylt, 24.02.2020

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De 's nachts westenwind draait naar het zuidoosten en waait toenemend krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Lübeck, 24.02.2020

Op maandagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind, die 's nachts naar het zuidwesten draait.

Weer in Quickborn, 24.02.2020

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak en komt uit het zuidwesten.