Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Thüringen

Weer Nedersaksen Weer Tsjechië Weer Beieren Weer Brandenburg Weer Hessen Weer Nedersaksen Weer Saksen-Anhalt Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Saksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Erfurt ErfurtErfurt Heiligenstadt (Heilbad) Heiligenstadt (Heilbad)Heiligenstadt (Heilbad) Meiningen MeiningenMeiningen Neuhaus am Rennweg Neuhaus am RennwegNeuhaus am Rennweg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Erfurt-Flughafen, 09.04.2020

In de ochtend is het zonnig. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Heilbad Heiligenstadt, 09.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Meiningen, 09.04.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog zonnig. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Neuhaus am Rennweg, 09.04.2020

Op donderdagochtend is het nog zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.