Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Thüringen

Weer Nedersaksen Weer Tsjechië Weer Beieren Weer Brandenburg Weer Hessen Weer Nedersaksen Weer Saksen-Anhalt Weer Noord-Rijnland-Westfalen Weer Saksen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Erfurt ErfurtErfurt Heiligenstadt (Heilbad) Heiligenstadt (Heilbad)Heiligenstadt (Heilbad) Meiningen MeiningenMeiningen Neuhaus am Rennweg Neuhaus am RennwegNeuhaus am Rennweg © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Berlin tijdzone: Europe/Berlin

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Erfurt-Flughafen, 19.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Heilbad Heiligenstadt, 19.01.2020

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regen- of sneeuwbuien. ‘s Nacht is er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Meiningen, 19.01.2020

In de vroege ochtend is het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen of sneeuw. De namiddag laat zich zien met wisselvallig weer met enkele regen- of sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Neuhaus am Rennweg, 19.01.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke westenwind.