Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Aquitanië

Weer Midi-Pyrénées Weer Poitou-Charentes Weer Midi-Pyrénées Weer Languedoc-Roussillon Weer Languedoc-Roussillon Weer Spanje Weer Languedoc-Roussillon Weer Languedoc-Roussillon Weer Languedoc-Roussillon Weer Limousin Weer Spanje Weer Poitou-Charentes Weer Midi-Pyrénées Weer Andorra
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mont-de-Marsan Mont-de-MarsanMont-de-Marsan Biscarosse BiscarosseBiscarosse Bordeaux BordeauxBordeaux Agen AgenAgen Bergerac/Dordogne Bergerac/DordogneBergerac/Dordogne Biarritz BiarritzBiarritz Pau PauPau © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Agen, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Bergerac/Dordogne, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Biarritz, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Biscarosse, 25.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Bordeaux, 25.01.2021

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype redelijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De middag laat zich zien met hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Mont-de-Marsan, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Pau, 25.01.2021

Op maandag is het overdag bewolkt met perioden met regen. 's Avonds is er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. 's Avonds laat zet geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.