Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Auvergne

Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Languedoc-Roussillon Weer Midi-Pyrénées Weer Rhône-Alpes Weer Limousin Weer Bourgondië Weer Centre
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Vichy VichyVichy Clermont-Ferrand Clermont-FerrandClermont-Ferrand Puy-en-Velay Puy-en-VelayPuy-en-Velay Aurillac AurillacAurillac © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Aurillac, 25.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Avonds heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Clermont-Ferrand, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Puy-en-Velay, 25.01.2021

Na het meestal zonnige van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De in het begin nog matige noordwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Vichy, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.