Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Basse-Normandie

Weer Centre Weer Verenigd Koninkrijk Weer Pays de la Loire Weer Bretagne Weer Centre Weer Haute-Normandie
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Caen CaenCaen La Hague La HagueLa Hague Cherbourg-Octeville Cherbourg-OctevilleCherbourg-Octeville Deauville DeauvilleDeauville Alençon AlençonAlençon © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Zon

Zon Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Alençon, 17.01.2021

Op zondag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Caen, 17.01.2021

Op zondag verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Cherbourg-Octeville, 17.01.2021

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk grijs, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Deauville, 17.01.2021

Op zondag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in La Hague, 17.01.2021

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's avonds zwak.