Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bourgondië

Weer Limousin Weer Champagne-Ardenne Weer Champagne-Ardenne Weer Champagne-Ardenne Weer Île-de-France Weer Lotharingen Weer Limousin Weer Centre Weer Auvergne Weer Franche-Comté Weer Rhône-Alpes
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nevers NeversNevers Auxerre AuxerreAuxerre Dijon DijonDijon Saint-Yan Saint-YanSaint-Yan Mâcon MâconMâcon © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Auxerre, 25.01.2021

Na het wisselvallige weer met enkele regen- of sneeuwbuien van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen of sneeuw vorm. De middag laat zich zien met overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Dijon, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Mâcon, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Nevers, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De late avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Saint-Yan, 25.01.2021

Op maandag is het de hele dag door bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de nacht voor dinsdag gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.