Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bretagne

Weer Pays de la Loire Weer Basse-Normandie Weer Pays de la Loire Weer Basse-Normandie Weer Pays de la Loire
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brest BrestBrest Brignogan BrignoganBrignogan Groix GroixGroix Landivisiau LandivisiauLandivisiau Le Palais Le PalaisLe Palais Rennes RennesRennes Plogoff-Pointe du Raz Plogoff-Pointe du RazPlogoff-Pointe du Raz Perros-Guirec-Ploumanac'h Perros-Guirec-Ploumanac'hPerros-Guirec-Ploumanac'h Saint-Brieuc Saint-BrieucSaint-Brieuc Penmarc'h Penmarc'hPenmarc'h Quimper QuimperQuimper © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Belle-Île-en-Mer-Le Talut, 25.01.2021

Op maandag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Brest, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend wordt het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Brignogan, 25.01.2021

Op maandag is het deels bewolkt, deels ook zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Île de Groix-Beg Melen, 25.01.2021

Na het meestal zonnige van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin matige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind waait in de namiddag zwak.

Weer in Landivisiau, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Penmarc'h, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. In de namiddag heerst er overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordenwind waait in de middag zwak.

Weer in Perros-Guirec-Ploumanac'h, 25.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Plogoff-Pointe du Raz, 25.01.2021

Op maandag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De noorden-, later zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten stormachtig, in de middag nog slechts zwak.

Weer in Quimper, 25.01.2021

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rennes, 25.01.2021

In de ochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. De tweede helft van de dag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Saint-Brieuc, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.