Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Centre

Weer Champagne-Ardenne Weer Champagne-Ardenne Weer Auvergne Weer Limousin Weer Haute-Normandie Weer Poitou-Charentes Weer Pays de la Loire Weer Île-de-France Weer Bourgondië Weer Picardië Weer Basse-Normandie
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Avord AvordAvord Bourges BourgesBourges Châteauroux ChâteaurouxChâteauroux Orléans OrléansOrléans Romorantin RomorantinRomorantin Chartres ChartresChartres Tours ToursTours La Roche-sur-Yon-Les Ajoncs La Roche-sur-Yon-Les AjoncsLa Roche-sur-Yon-Les Ajoncs © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Avord, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich deels bewolkt, deels ook zonnig aan. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Bourges, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Chartres, 25.01.2021

Op maandag is het de hele dag door langere tijd bewolkt. Tijdens de nacht gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Châteauroux, 25.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in La Roche-sur-Yon-Les Ajoncs, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Orléans, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middaguren heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De nacht brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De westenwind waait vervolgens matig, 's avonds zwak.

Weer in Romorantin-Lanthenay, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog langere tijd bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Tours, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.