Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Champagne-Ardenne

Weer Picardië Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Franche-Comté Weer Lotharingen Weer Bourgondië Weer Centre Weer Picardië Weer Nord-Pas-de-Calais Weer België Weer Luxemburg Weer Île-de-France
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Châlons ChâlonsChâlons Langres LangresLangres Reims ReimsReims Troyes TroyesTroyes Charleville-Mézières Charleville-MézièresCharleville-Mézières © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Charleville-Mézières, 25.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. Vanaf de middag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Langres, 25.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Reims, 25.01.2021

Na het wisselend bewolkte weer met enkele regen- of sneeuwbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Troyes, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regen- of sneeuwbuien. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar grotendeels droog. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een matige noordwestenwind, die 's avonds in sterkte 2 afneemt en naar het westen draait.