Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Corsica

Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bastia BastiaBastia Île Rousse Île RousseÎle Rousse Solenzara SolenzaraSolenzara Calvi CalviCalvi Ajaccio AjaccioAjaccio Pto-Vecchio-Phare de la Chiappa Pto-Vecchio-Phare de la ChiappaPto-Vecchio-Phare de la Chiappa Bonifacio-Cap de Pertusato Bonifacio-Cap de PertusatoBonifacio-Cap de Pertusato San-Giuliano-Alistro San-Giuliano-AlistroSan-Giuliano-Alistro Cap Corse Cap CorseCap Corse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Ajaccio, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De nacht brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Bastia, 16.04.2021

Op vrijdag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Bonifacio-Cap de Pertusato, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De noordoostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Calvi, 16.04.2021

Op vrijdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Cap Corse, 16.04.2021

Op vrijdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De nacht brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidoostenwind, die in de middag naar het oosten draait.

Weer in L'Île-Rousse, 16.04.2021

Op vrijdagochtend is het nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer langere tijd bewolkt. De nacht brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het oosten.

Weer in Pto-Vecchio-Phare de la Chiappa, 16.04.2021

Op vrijdag is het de hele dag door wisselend bewolkt, maar meestal droog. De late avond dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. ‘s Nacht heerst er dan wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De noordenwind waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in San-Giuliano-Alistro, 16.04.2021

Op vrijdag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Sari-Solenzara, 16.04.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.