Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Corsica

Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië Weer Italië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bastia BastiaBastia Île Rousse Île RousseÎle Rousse Solenzara SolenzaraSolenzara Calvi CalviCalvi Ajaccio AjaccioAjaccio Pto-Vecchio-Phare de la Chiappa Pto-Vecchio-Phare de la ChiappaPto-Vecchio-Phare de la Chiappa Bonifacio-Cap de Pertusato Bonifacio-Cap de PertusatoBonifacio-Cap de Pertusato San-Giuliano-Alistro San-Giuliano-AlistroSan-Giuliano-Alistro Cap Corse Cap CorseCap Corse © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Ajaccio, 25.01.2021

In de ochtend is het nog bewolkt met lichte regen. De tweede helft van de dag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Bastia, 25.01.2021

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Bonifacio-Cap de Pertusato, 25.01.2021

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin stormachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts vrij krachtig.

Weer in Calvi, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Cap Corse, 25.01.2021

Na het redelijk bewolkt, maar meestal droog weer van de ochtend zet overwegend zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De in het begin stormachtige, tijdens windstoten orkaanachtige westenwind waait 's nachts vrij krachtig.

Weer in L'Île-Rousse, 25.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype zonnig of licht bewolkt weer vorm. De middag laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De zuidwestenwind waait vervolgens hard, tijdens windstoten zeer zware storm, 's nachts zwak.

Weer in Pto-Vecchio-Phare de la Chiappa, 25.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin harde, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in San-Giuliano-Alistro, 25.01.2021

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard en komt uit westelijke, later noordwestelijke richtingen.

Weer in Sari-Solenzara, 25.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het westen.