Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Franche-Comté

Weer Bourgondië Weer Bourgondië Weer Champagne-Ardenne Weer Lotharingen Weer Rhône-Alpes Weer Zwitserland Weer Alsace
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Abbévillers AbbévillersAbbévillers Belfort BelfortBelfort Besançon BesançonBesançon Dole DoleDole Jougne JougneJougne Les Rousses Les RoussesLes Rousses Lons-le-Saunier Lons-le-SaunierLons-le-Saunier Luxeuil-les-Bains Luxeuil-les-BainsLuxeuil-les-Bains Urtière UrtièreUrtière © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Besançon, 17.01.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte sneeuw vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Col de la Givrine, 17.01.2021

Op zondag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Dole-Tavaux, 17.01.2021

zondag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Fahy/Porrentruy, 17.01.2021

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt met sneeuw. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Le Noirmont, 17.01.2021

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele sneeuwbuien. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Luxeuil-St. Sauveur, 17.01.2021

Op zondagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 17.01.2021

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het westen.