Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Île-de-France

Weer Haute-Normandie Weer Picardië Weer Centre Weer Bourgondië Weer Champagne-Ardenne
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Parijs ParijsParijs Trappes TrappesTrappes Melun MelunMelun Paris-CDG Paris-CDGParis-CDG © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Melun, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De in het begin nog matige noordwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Paris-CDG, 25.01.2021

Op maandag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De noordwestenwind waait zwak.

Weer in Paris-Montsouris, 25.01.2021

Op maandagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Trappes, 25.01.2021

Op maandag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.