Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Languedoc-Roussillon

Weer Spanje Weer Rhône-Alpes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Andorra Weer Rhône-Alpes Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Limousin Weer Auvergne Weer Aquitanië Weer Spanje Weer Midi-Pyrénées
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Carcassonne CarcassonneCarcassonne Leucate LeucateLeucate Mende MendeMende Montpellier MontpellierMontpellier Nîmes NîmesNîmes Perpignan PerpignanPerpignan Sète SèteSète Mont Aigoual Mont AigoualMont Aigoual Port-Vendres-Cap Béar Port-Vendres-Cap BéarPort-Vendres-Cap Béar © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Carcassonne, 25.01.2021

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend brengt de rest van de dag deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Leucate, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordwestenwind.

Weer in Mende, 25.01.2021

Na het overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer van de ochtend zet wolkeloos weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Mont Aigoual, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait krachtig tot hard, tijdens windstoten zware storm uit het noorden.

Weer in Montpellier, 25.01.2021

Op maandag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Nîmes, 25.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Perpignan, 25.01.2021

Op maandag verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordwestelijke richtingen.

Weer in Port-Vendres-Cap Béar, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de namiddag heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten storm uit het noordwesten.

Weer in Sète, 25.01.2021

Op maandag is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de nacht voor dinsdag heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.