Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Lotharingen

Weer Alsace Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Alsace Weer Champagne-Ardenne Weer België Weer Luxemburg Weer Zwitserland Weer Franche-Comté Weer Bourgondië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ancerville AncervilleAncerville Bouzonville BouzonvilleBouzonville Longwy LongwyLongwy Metz MetzMetz Nancy NancyNancy Ochey OcheyOchey Walschbronn WalschbronnWalschbronn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Berus/Saarland, 25.01.2021

Op maandag is het overdag veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. 's Avonds is er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een matige zuidwestenwind.

Weer in Hilst, 25.01.2021

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag onbestendig met enkele sneeuwbuien. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Metz-Frescaty, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. 's Middags heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts verwachten we geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Nancy-Essey, 25.01.2021

Op maandag is het overdag veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. 's Avonds is er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds laat zet licht bewolkt weer, met brede opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Avonds heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Péiteng, 25.01.2021

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. 's Avonds heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Saint-Dizier, 25.01.2021

Na het wisselvallige weer met enkele regen- of sneeuwbuien van de ochtend brengt de rest van de dag geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.