Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nord-Pas-de-Calais

Weer Nederland Weer Verenigd Koninkrijk Weer België Weer Picardië Weer Champagne-Ardenne Weer Haute-Normandie
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Duinkerke DuinkerkeDuinkerke Boulogne-sur-Mer Boulogne-sur-MerBoulogne-sur-Mer Lille LilleLille Cambrai CambraiCambrai © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Boulogne-sur-Mer, 25.01.2021

Op maandag verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin nog matige noordenwind waait 's avonds laat vrij krachtig, tijdens windstoten hard en draait naar het westen.

Weer in Cambrai, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer. De nacht brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De zuidwestenwind waait zwak.

Weer in Dunkerque, 25.01.2021

Na het wisselend bewolkte weer met enkele regenbuien van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het noordoosten, 's avonds laat uit het westen.

Weer in Lille, 25.01.2021

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. In de loop van de ochtend heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De middag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige westenwind.