Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Pays de la Loire

Weer Poitou-Charentes Weer Poitou-Charentes Weer Poitou-Charentes Weer Centre Weer Poitou-Charentes Weer Haute-Normandie Weer Basse-Normandie Weer Bretagne Weer Limousin
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Marcé MarcéMarcé Saint-Nazaire Saint-NazaireSaint-Nazaire Nantes NantesNantes Angers AngersAngers Le Mans Le MansLe Mans L'Île-d'Yeu-St-Sauveur L'Île-d'Yeu-St-SauveurL'Île-d'Yeu-St-Sauveur © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Angers, 17.01.2021

Op zondagochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Angers-Marcé, 17.01.2021

Op zondag is het grijs, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in L'Île-d'Yeu-St-Sauveur, 17.01.2021

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt. In de namiddag gaat dit over in grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Le Mans, 17.01.2021

Op zondag verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Nantes, 17.01.2021

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Saint-Nazaire, 17.01.2021

Op zondag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.