Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Poitou-Charentes

Weer Aquitanië Weer Midi-Pyrénées Weer Centre Weer Aquitanië Weer Limousin Weer Pays de la Loire
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Île d'Oléron-Pointe de Chassiron Île d'Oléron-Pointe de ChassironÎle d'Oléron-Pointe de Chassiron La Rochelle La RochelleLa Rochelle Niort NiortNiort Poitiers PoitiersPoitiers Cognac CognacCognac © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Cognac, 17.01.2021

Op zondag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Île d'Oléron-Pointe de Chassiron, 17.01.2021

Op zondag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de late avond heerst er helder tot licht bewolkt weer. ‘s Nacht verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in La Rochelle, 17.01.2021

Op zondag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Niort, 17.01.2021

zondag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Poitiers, 17.01.2021

Op zondag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.