Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur

Weer Rhône-Alpes Weer Rhône-Alpes Weer Auvergne Weer Languedoc-Roussillon Weer Italië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Antibes AntibesAntibes Châteauneuf-de-Gadagne Châteauneuf-de-GadagneChâteauneuf-de-Gadagne Embrun EmbrunEmbrun Istres IstresIstres Le Luc Le LucLe Luc Marseille MarseilleMarseille Orange OrangeOrange Saint-Auban Saint-AubanSaint-Auban Toulon ToulonToulon Hyères-Île du Levant Hyères-Île du LevantHyères-Île du Levant © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Vliegweer

Vliegweer Europa

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Avignon, 17.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De in de middag verfrissende noordenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Embrun/Hautes-Alpes, 17.01.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Hyères-Île du Levant, 17.01.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De in het begin harde, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Istres, 17.01.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De noordenwind neemt in de namiddag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Le Luc, 17.01.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Marseille, 17.01.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordwestenwind waait 's nachts matig.

Weer in Nice, 17.01.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Orange/Vaucluse, 17.01.2021

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De in de middag verfrissende noordenwind waait gemiddeld krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Saint-Auban, 17.01.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit noordelijke richtingen.

Weer in Toulon, 17.01.2021

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts zwak.