Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Rhône-Alpes

Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Bourgondië Weer Languedoc-Roussillon Weer Zwitserland Weer Provence-Alpes-Côte d'Azur Weer Franche-Comté Weer Auvergne Weer Italië
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ambérieu AmbérieuAmbérieu Annecy AnnecyAnnecy Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Bouthéon BouthéonBouthéon Chambéry ChambéryChambéry Chamonix ChamonixChamonix Grenoble GrenobleGrenoble Lyon LyonLyon Mâcon MâconMâcon Montélimar MontélimarMontélimar Saint-Geoirs Saint-GeoirsSaint-Geoirs Sciez SciezSciez Aubenas AubenasAubenas © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Paris tijdzone: Europe/Paris

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Ambérieu-en-Bugey, 17.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag laat zich zien met bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Annecy-Meythet, 17.01.2021

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De namiddag brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Aubenas, 17.01.2021

Na het bijna overal zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordenwind neemt in de middag toe en waait matig.

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 17.01.2021

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Chambéry, 17.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De avond brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Chamonix-Mont-Blanc, 17.01.2021


Weer in Grenoble-Le Versoud, 17.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar langere tijd bewolkt weer. De late avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 17.01.2021

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen of sneeuw vorm. De middag laat zich zien met geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Lyon-Bron, 17.01.2021

Op zondag is het bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Mâcon, 17.01.2021

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Montélimar, 17.01.2021

Op zondag verwachten we langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Saint-Étienne, 17.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Sciez, 17.01.2021

Op zondag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Avonds laat zet grijs, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.