Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Abruzzen

Weer Marken Weer Umbrien Weer Latium Weer Molise
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aquila AquilaAquila Avezzano AvezzanoAvezzano Chieti ChietiChieti Pescara PescaraPescara © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Fucino, 22.04.2021

Op donderdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in L'Aquila, 22.04.2021

Op donderdag is het langere tijd overwegend grijs, maar over het algemeen droog. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Pescara, 22.04.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in S.Giovanni Teatino, 22.04.2021

Op donderdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.