Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Aostatal

Weer Piemont Weer Zwitserland Weer Frankrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aosta AostaAosta Courmayeur CourmayeurCourmayeur Morgex MorgexMorgex Grand St. Bernhard Grand St. BernhardGrand St. Bernhard Pian Rosa Pian RosaPian Rosa © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Aosta, 23.04.2021

Op zaterdagochtend is het nog aanhoudend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer deels zwaar, deels licht bewolkt. De nacht brengt ons ten hoogste tijdelijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 23.04.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Grand St. Bernhard, 23.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in La Fouly, 23.04.2021

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer. De middag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Pian Rosa, 23.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.