Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Apulien

Weer Basilikata Weer Kalabrien Weer Kampanien Weer Molise Weer Basilikata
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Altamura AltamuraAltamura Andria AndriaAndria Bari BariBari Brindisi BrindisiBrindisi Foggia FoggiaFoggia Lecce LecceLecce Martina Franca Martina FrancaMartina Franca Tarente TarenteTarente Vieste ViesteVieste Monte S.Angelo Monte S.AngeloMonte S.Angelo S.Maria di Leuca S.Maria di LeucaS.Maria di Leuca © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Amendola, 22.04.2021

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Bari, 22.04.2021


Weer in , 22.04.2021

Op donderdagochtend is het nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Brindisi, 22.04.2021

Op donderdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De zuidoostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Lecce, 22.04.2021

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt, maar grotendeels droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Marina di Ginosa, 22.04.2021

Op donderdagochtend is het nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige zuidoostenwind.

Weer in Martina Franca, 22.04.2021

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Matera, 22.04.2021

Op donderdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidoostenwind.

Weer in Monte S.Angelo, 22.04.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in S.Maria di Leuca, 22.04.2021

In de vroege ochtend is het grijs, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidoosten.

Weer in Vieste, 22.04.2021

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidenwind.