Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Basilikata

Weer Kampanien Weer Apulien Weer Kalabrien
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Maratea MarateaMaratea Matera MateraMatera Policoro PolicoroPolicoro Potenza PotenzaPotenza © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Capo Palinuro, 22.04.2021

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Latronico, 22.04.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Marina di Ginosa, 22.04.2021

Op donderdagochtend is het nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige zuidoostenwind.

Weer in Matera, 22.04.2021

Op donderdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidoostenwind.