Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Friaul-Julisch Venetien

Weer Kroatië Weer Kroatië Weer Venetien Weer Slovenië Weer Oostenrijk Weer Trentino-Südtirol
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Forni Avoltri Forni AvoltriForni Avoltri Gorizia GoriziaGorizia Lignano Sabbiadoro Lignano SabbiadoroLignano Sabbiadoro Pordenone PordenonePordenone Tarvisio TarvisioTarvisio Triëst TriëstTriëst Udine-Rivolto Udine-RivoltoUdine-Rivolto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Aviano/USAF, 22.04.2021

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Concordia Sagittaria, 22.04.2021

Op donderdagochtend is het nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meestal zonnig. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Tarvisio, 22.04.2021

Op donderdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Trieste, 22.04.2021

donderdag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Trieste-Ronchi dei Legionari, 22.04.2021

Op donderdag is het de hele dag door afwisselend bewolkt en zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Udine-Rivolto, 22.04.2021

In de ochtend is het nog wisselend bewolkt. De tweede helft van de dag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.