Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalabrien

Weer Basilikata Weer Sizilien Weer Kampanien
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bonifati BonifatiBonifati Catanzaro CatanzaroCatanzaro Crotone CrotoneCrotone Lamézia LaméziaLamézia Reggio di Calabria Reggio di CalabriaReggio di Calabria Monte Scuro Monte ScuroMonte Scuro Capo Spartivento Capo SpartiventoCapo Spartivento © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Bonifati, 24.04.2021

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De noordoostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten storm, 's nachts zwak.

Weer in Capo Spartivento, 24.04.2021

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Catanzaro, 24.04.2021

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons langere tijd bewolkt weer. 's Avonds heerst er meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Crotone, 24.04.2021

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. In de namiddag heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Lamezia Terme, 24.04.2021

In de ochtend is het eerst nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag zet zonnig of licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De noordoostenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Monte Scuro, 24.04.2021

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich zonnig of licht bewolkt aan. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige oostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Reggio Calabria, 24.04.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De nacht brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noorden.