Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kampanien

Weer Apulien Weer Kalabrien Weer Molise Weer Latium Weer Basilikata
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Capri CapriCapri Caserta CasertaCaserta Grazzanise GrazzaniseGrazzanise Morcone MorconeMorcone Napels NapelsNapels Salerno SalernoSalerno Trevico TrevicoTrevico Capo Palinuro Capo PalinuroCapo Palinuro © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Campobasso, 22.04.2021

In de vroege ochtend is het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Capo Palinuro, 22.04.2021

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige oostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Capri, 22.04.2021

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Grazzanise, 22.04.2021

Na het veranderend bewolkte weer met enkele regenbuien van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 22.04.2021

donderdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Pontecagnano, 22.04.2021

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Trevico, 22.04.2021

Na het veranderend bewolkte weer met enkele regenbuien van de ochtend heerst er tijdelijk geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het oosten.