Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Latium

Weer Marken Weer Kampanien Weer Molise Weer Kampanien Weer Molise Weer Marken Weer Umbrien Weer Toskana Weer Abruzzen
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Civitavecchia CivitavecchiaCivitavecchia Frosinone FrosinoneFrosinone Guidonia GuidoniaGuidonia Latina LatinaLatina Orte OrteOrte Ostia OstiaOstia Ponza PonzaPonza Rome RomeRome San Felice Circeo San Felice CirceoSan Felice Circeo Viterbo ViterboViterbo Monte Terminillo Monte TerminilloMonte Terminillo © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in C.Circeo, 23.04.2021

Op donderdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noorden.

Weer in Civitavecchia, 23.04.2021

Op donderdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Frosinone, 23.04.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Guidonia, 23.04.2021

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De nacht brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Latina, 23.04.2021

Op donderdagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Monte Terminillo, 23.04.2021

Op donderdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regen- of sneeuwbuien. De avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De matige tot matige, tijdens windstoten stormachtige wind waait vervolgens uit het oosten, in de namiddag uit het noorden.

Weer in Marina di Campo, 23.04.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. 's Avonds heerst er meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Ponza, 23.04.2021

Op donderdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in , 23.04.2021

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De avond laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Roma Fiumicino, 23.04.2021

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Viterbo, 23.04.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.