Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Ligurien

Weer Emilia-Romagna Weer Lombardei Weer Toskana Weer Piemont Weer Frankrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Chiavari ChiavariChiavari Genua GenuaGenua Imperia ImperiaImperia La Spezia La SpeziaLa Spezia San Remo San RemoSan Remo Savona SavonaSavona Monte Settepani Monte SettepaniMonte Settepani Passo dei Giovi Passo dei GioviPasso dei Giovi © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Albenga, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Capo Mele, 22.04.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordenwind.

Weer in Chiavari, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 22.04.2021

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Genova/Sestri, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Monte Settepani, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit noordelijke richtingen.

Weer in Passo dei Giovi, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Sarzana, 22.04.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.