Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Lombardei

Weer Ligurien Weer Ligurien Weer Piemont Weer Zwitserland Weer Emilia-Romagna Weer Oostenrijk Weer Toskana Weer Venetien Weer Trentino-Südtirol
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bergamo BergamoBergamo Bormio BormioBormio Brescia BresciaBrescia Como ComoComo Cremona CremonaCremona Gallarate GallarateGallarate Livigno LivignoLivigno Madesimo MadesimoMadesimo Menaggio MenaggioMenaggio Milaan MilaanMilaan Pavia PaviaPavia Sondrio SondrioSondrio © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Stroming

Stroming Europa

Wolken

Wolken Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bergamo/Orio al Serio, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Brescia/Ghedi, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Casale Monferrato, 22.04.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Chiavenna, 22.04.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Lugano, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 22.04.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Milano-Malpensa, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Parma, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in San Bernardino, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Stabio, 22.04.2021

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Zuoz, 22.04.2021

Op donderdag is het overdag meestal zonnig. De nacht voor vrijdag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.