Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Marken

Weer Umbrien Weer Toskana Weer Toskana Weer Toskana Weer Latium Weer Toskana Weer Latium Weer San Marino Weer Abruzzen Weer Umbrien Weer Emilia-Romagna
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fano FanoFano Macerata MacerataMacerata Pesaro PesaroPesaro Urbino UrbinoUrbino Ancona AnconaAncona © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Ancona, 22.04.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in zonnig of licht bewolkt weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Falconara, 22.04.2021

Na het bewolkt weer met lichte regen van de ochtend zet vrij zonnig zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Frontone, 22.04.2021

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Loreto, 22.04.2021

Na het bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Rimini, 22.04.2021

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag zonnig of licht bewolkt weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het westen.