Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Trentino-Südtirol

Weer Oostenrijk Weer Zwitserland Weer Oostenrijk Weer Lombardei Weer Friaul-Julisch Venetien Weer Venetien
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bolzano BolzanoBolzano Brenner BrennerBrenner Innichen InnichenInnichen Meran MeranMeran Reschen ReschenReschen Trente TrenteTrente Sterzing SterzingSterzing Passo Rolle Passo RollePasso Rolle Paganella PaganellaPaganella © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bolzano/Bozen, 22.04.2021

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 22.04.2021

Op donderdag is het de hele dag door hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Paganella, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Passo Rolle, 22.04.2021

Op donderdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Reschenpass, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Trento, 22.04.2021

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend verwachten we meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.