Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Venetien

Weer Lombardei Weer Lombardei Weer Trentino-Südtirol Weer Oostenrijk Weer Emilia-Romagna Weer Lombardei Weer Friaul-Julisch Venetien
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Auronzo di Cadore Auronzo di CadoreAuronzo di Cadore Padua PaduaPadua Rovigo RovigoRovigo Treviso TrevisoTreviso Venetië VenetiëVenetië Verona VeronaVerona © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Dobbiaco/Toblach, 22.04.2021

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meestal zonnig. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Ferrara, 22.04.2021

Na het bewolkt, maar grotendeels droog weer van de ochtend zet overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Padova, 22.04.2021

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig of licht bewolkt. 's Avonds verwachten we helder weer. 's Nachts gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Treviso/S.Angelo, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 22.04.2021

Op donderdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. In de namiddag heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Verona/Villafranca, 22.04.2021

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.