Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer noordelijke provinciën

Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer westelijke provinciën Weer westelijke provinciën Weer Duitsland Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borkum BorkumBorkum Groningen GroningenGroningen Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Stavoren StavorenStavoren Winschoten WinschotenWinschoten Terschelling TerschellingTerschelling Hoogeveen HoogeveenHoogeveen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Borkum, 03.07.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidwestenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Eelde, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Hoogeveen, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddag dient zich bewolkt met nu en dan lichte regen aan. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Hoorn/Terschelling, 03.07.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. 's nachts steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten harde westenwind op.

Weer in Leeuwarden, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Nieuw Beerta, 03.07.2020

Op vrijdag is het overdag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen op.

Weer in Stavoren, 03.07.2020

Op vrijdag is het de hele dag door langere tijd bewolkt. De late avond dient zich grijs, maar overwegend droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind neemt toe en waait in de namiddag vrij krachtig.