Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer westelijke provinciën

Weer zuidelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer noordelijke provinciën Weer zuidelijke provinciën Weer België Weer oostelijke provinciën
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Gouda GoudaGouda Den Helder Den HelderDen Helder IJmuiden IJmuidenIJmuiden Katwijk aan Zee Katwijk aan ZeeKatwijk aan Zee Oostvoorne OostvoorneOostvoorne Rotterdam RotterdamRotterdam Utrecht UtrechtUtrecht Hoorn HoornHoorn © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Brussels tijdzone: Europe/Brussels

Stroming

Stroming Europa

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Amsterdam-Airport, 09.12.2019

Op maandag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele regenbuien. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin nog matige westenwind waait in de namiddag vrij krachtig, tijdens windstoten hard en draait naar het noordwesten.

Weer in Berkhout, 09.12.2019

Op maandag is het in de ochtend nog veranderend bewolkt met enkele regenbuien. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige wind waait vervolgens uit het zuidwesten, in de middag uit het noordwesten.

Weer in Cabauw, 09.12.2019

Op maandag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westen-, later noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts nog slechts zwak.

Weer in De Bilt, 09.12.2019

Op maandagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin nog matige noordwestenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in De Kooy, 09.12.2019

Op maandag is het in de ochtend nog veranderend bewolkt met enkele regenbuien. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard en komt uit zuidwestelijke, later noordwestelijke richtingen.

Weer in Hoek van Holland, 09.12.2019

Op maandagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in de namiddag verfrissende noordwestenwind waait gemiddeld krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Leiden-Valkenburg, 09.12.2019

Op maandagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordwestenwind neemt in de namiddag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Rotterdam, 09.12.2019

Op maandagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordwesten.

Weer in Wijk aan Zee, 09.12.2019